Ražotāji

 

Ceracasa  

Ceracasa ir pirmā augsti kvalificēta ražošanā un pārdošanā sienas un grīdas segumiem.Dibināta 1984.gadā Carlos Cabrera kungs tikai veltīja laiku ražošanai keramikas flīzēm. 1991.gadā veica lielu lēcienu ražošanā, iekļaujot sarkano māla sienas flīzes un veido struktūru ar CERACASA S.A. zīmolu, kā tas redzams arī tirgū šodien. Pašlaik Carlos Cabrera Ahís kungs ir menedžeris uzņēmumā.Turpmākajos gados ražošanā iekļāvām grīdas un sienas flīzes dažādos formātos, piemēram:  īpašus dekorus un dažādu apdari flīžu diapazonā.

Rūpnīcas mājaslapa: http://ceracasa.com/

 

 Azuvi  

Ražotāju materiāli pavedina un neatstāj vienaldzīgu nevienu, gan ar savu formu un to krāsām.Azuvi ražotājs prot rast risinājumu , no modernākā uz vairāk klasiskā nodrošinot personīgo, unikālu un atšķirīgu pieskārienu jebkurā telpā.


Rūpnīcas mājaslapa: http://www.azuvi.com/

  

Baldocer 

Spāņu kompānija Baldocer, kas dibināta 1994.gadā, ir vēl viena veiksmīga kompānija, kas nepārtraukti attīstās un ievieš arvien jaunas keramisko flīžu ražošanas tehnoloģijas, lai aktīvi sekotu līdzi pēdējām dizaina tendencēm un tehnoloģijas attīstībai.

Kompānijas Baldocer galvenā raksturīpašība ir uzticība tradicionālajam stilam. Kompānija Baldocer nepārtraukti piedāvā arvien jaunu produkcijas klāstu, kas ļauj ražotnei iekarot citu valstu tirgus, regulāri piesaistot jaunus klientus.

Kompānijas Baldocer flīzes galvenokārt var tikt izmantotas dzīvojamo telpu, kā arī biznesa klases biroju apdarei – vadītāju kabinetu, vip-pārrunu telpu, atpūtas telpu apdarei. Kombinējot fona flīzes ar dažāda veida dekoratīviem elementiem, ir iespējams gaumīgi izveidot darba vai atpūtas atmosfēru. Kompānijas Baldocer ražotās flīzes simbolizē klasisku eleganci un cieņu, kas ir īpaši piemērotas pašpārliecinātiem klientiem.

Kompānijas Baldocer galvenās priekšrocības:

1. Veiksmīgs produkcijas uzglabāšanas menedžments, ļauj apkalpot pasūtījumus visīsākajos termiņos, vienlaikus nodrošinot produkcijas uzglabāšanu apstākļos, kas atbilst visaugstākajiem Eiropas standartiem.

2.Ražotne ražo arī 40 x 60 cm izmēra keramogranītu, kas lieliski der ne tikai grīdas vai sienu apdarei, bet arī fasādei.

3.Kompānija Baldocer turpina ražot flīzes no sarkanā māla, izstrādājot arvien jaunas oriģinālas sērijas un formātus.

Iespaidīgs organizatoriskais talants, ievērojams ekonomiskais potenciāls un radoša pieeja garantē kompānijas Baldocer priekšrocības flīžu tirgū. Redzams, ka kompānijas Baldocer sasniegtie rezultāti ir ieguldīto pūļu vērti.

Rūpnīcas mājaslapa: www.baldocer.com

 

Ape Grupo

Mūsu uzņēmuma pilnīgā uzticība servisam ir virzījusi mūs uz nepārtrauktu jaunu produktu klāstu izstrādi, kas atbilst katra tirgus specifiskajām prasībām. Šā iemesla dēļ APE CERÁMICA ir kļuvusi par vienu no pasaules vadošajiem uzņēmumiem, kuriem savā katalogā ir vislielākais preču skaits, izveidojot aptuveni 5000 produktu, kas īpaši pielāgoti katra konkrētā tirgus īpatnībām un estētiskajām un funkcionālajām vajadzībām.

Rūpnīcas mājaslapa:   http://www.apegrupo.com/ape/en/

 

Realonda 

  Mēs esam Spānijas grīdas segumu un sienu flīžu ražotājs ar lielu pieredzi un spēcīgu starptautisku aicinājumu. Mūsu keramikas kolekcijas ir konstruētas un konceptualizētas, lai atbilstu prasīgajām arhitektūras, celtniecības un interjera dizaina prasībām. Pētniecība, inovācijas un cieņa pret vidi ir vērtības, kas nosaka mūsu rīcību.

Rūpnīcas mājaslapa:  https://en.realonda.com/

 

Grupo Halcon Ceramicas  

Spāņu kompānijai Grupo Halcon Ceramicas ir vairāk kā 40 gadu pieredze augstas kvalitātes flīžu ražošanā. Kompānija Grupo Halcon Ceramicas savā ražotnē izmanto tikai augstākās klases jaunākās tehnoloģijas.

Starp piedāvātajām kolekcijām ir unikālas sienu un grīdas keramisko flīžu dizaineru kolekcijas. Flīžu sortiments īpaši atšķiras ar tekstūras un formu dažādību. Turklāt daudzi veiksmīgi dizaineri savā darbā izmanto tieši kompānijas Grupo Halcon Ceramicas ražoto produkciju.

Kompānijas mājaslapa: www.halconceramicas.com

 

Gres de Aragon  

Spāņu kompānija Gres de Aragon – ir viena no pasaules slavenākajām ražotnēm, kas izceļas ar augstu kvalitāti un izsmalcināta stila klinkera tipa flīžu ražošanu.

Ir pierādīts, ka kompānijā Gres de Aragon ražotās klinkera flīzes nereti pēc saviem izturības rādītājiem ir labākas par lielāko daļu dabisko akmeņu. Klinkera flīzes ir izturīgas dažāda veida lietošanā - salā, lielā karstumā, vietās, kur iespējama krasa temperatūras maiņa, vai aktīvu ķīmisko vielu ietekme. Klinkera tipa flīzes neabsorbē ūdeni un ir ļoti viegli kopjamas.

Kompānija Gres de Aragon lielākoties ražo produkciju, kas domāta dažādu arhitektūras formu gaumīgai un kvalitatīvai apdarei – klasiskām kāpnēm (taisnām, spirālveida, sarežģītu formu kāpnēm), dažādas figūras palodzēm, margām, vienmērīgu pāreju apdarēm, perpendikulārām plaknēm ar dažādām cita veida apdarēm (galeriju grīdas, āra terases, platformas, sarežģīti leņķi u.tml.).

Piedāvātās produkcijas asortimentā ir pieejamas dažāda formāta, apjoma, gan stūra, gan frontālas flīzes, plakanas keramiskās flīzes ceļiem un ietvēm, flīzes, kas īpaši piemērotas baseinu apdarei, jebkuras nozīmes telpu grīdas segumiem, kā arī fasādēm, balustrādēm, balkoniem, āra kāpnēm u.tml. Kompānija Gres de Aragon vienlaikus piedāvā arī daudz un dažādus dekoratīvos elementus.

Rūpnīcas mājaslapa: http://gresdearagon.com/

 

ElMolino 

Rūpnīcu El Molino 1922.gadā ir dibinājis spāņu meistars Cipriano Castello Alfonso, un flīžu pasaulē to bieži vien sauc par pirmsācēju praktiski visos jaunajos keramsiko flīžu izgatavošanas virzienos. Uzņēmuma ražošanas jauda ir aptuveni 230 000 kv.m., bet ražošanas līniju, biroju telpu un izstādes zālu platība ir vairāk par 48 000 kv.m. Šodien uzņēmums ražo sienu un grīdu flīzes, glazētu, pulētu un nepulētu keramogranītu, flīzes vannas izstabām un virtuvēm no baltās un sarkanās malas. Visplašākais sortiments El Molino nodrošina tai iespēju pārliecinoši justies asas konkurences vidē vienlaikus ar pazīstamiem spāņu keramiskās produkcijas ražošanas gigantiem

Flīžu dekoratīvās tekstūras izcili imitē marmoru, koksni, metālu, dabisko akmeni un citus materiālus, tādējādi piešķirot neatkartotību un izsmalcinātību jūsu mājokļa interjeram.

Ražotāja mājaslapa: http://www.elmolino.es

 

Oset   

Kompānija Oset darbojas kopš 40-to gadu sākuma, kad tās dibinātāji nolēma ražot skaistas keramiskas flīzes zem nosaukuma Jose Oset Balaguer. 1960.gadā rūpnīca sāka ražot visdažādāko formātu apmales, grīdlīstes un speciālus flīžu elementus. Esošo nosaukumu uzņēmums juridiski nostiprināja 1973.gada 8.martā. Šobrīd diversificēta grīdlīstu ražošana saskaņojas ar plašu grīdas un sienu keramisko flīžu sortimentu, kura piedāvājums nepārtraukti pieaug.

Šodien Oset uzņēmumā Spānijā strādā vairāk nekā 130 cilvēku. Ražotās produkcijas sortiments ietver sarkanās un baltās malas flīzes, ražotās pēc vienreizējās un dubiltās apdedzināšanas tehnoloģijas, kas nodrošina lielisku flīžu piedāvājumu sienām un grīdām. Ražošanas process pamatā ir nodrošināts rūpnīcā Kasteljonā.Uzņēmuma vadība rūpīgi seko līdzi ražošanas bāzes attīstībai, laicīgi īstenojot iekārtu atjaunošanu, kas nodrošina iespēju paaugstināt izlaidāmās produkcijas kvalitātes līmeni un palielināt ražošanas apjomus. Regulāri pasaulē nāk jaunas keramisko flīžu kolekcijas ar oriģinālu māksliniecisku noformējumu.

Atsevišķi būtu jāizceļ Oset dizaineru komandas izcilu darbību. Talantīgi mākslinieki nepārtraukti priecina savus cienītājus ar kreatīvām izstrādēm. Gandrīz katrai kloekcijai ir savs individuālais stils, kas ļaus Jums izveidot unikālu interjeru. Dekoratīvo elementu izgatavošanā tiek izmantots stikls, kristāls, metāls, dārgakmeņi un pusdārgakmeņi, kas nodrošinās Jūsu interjeram īpašu izsmalcinātību un oriģinalitāi.

Jāatzīmē, ka spāņu apdares materiālus Jūs varat izmantot publiskās nozīmes objektu noformēšanai ar lielu izmantošanas intensitāti, kā arī telpās ar mainīgu temperatūru un ārdarbos.

Ražotāja mājaslapa: http://www.oset.es/

 

Dual Gres 

Dual Gres – ir populāra spāņu rūpnīca, kas ir dibināta 1995.gadā un specializējas grīdas flīžu ražošanā, pārsvarā 45x45cm izmērā. Šajā virzienā uzņēmums ir līderis flīžu tirgū, pateicoties savas produkcijas augstai kvalitātei un nepārtrauktai tehnoloģisko līniju pilnveidei.

Dual Gres katalogos Jūs varat atrast galvenās kolekcijas, kas izceļas ar neatkārtojamu dizainu un pieejamu cenu. Padariet Jūsu māju komfortablu un mājīgu kopā ar Dual Gres!

Ražotāja mājaslapa: http://dualgres.com/

 

EcoCeramic  

Ecoceramic – ir spāņu rūpnīca, kas specializējas keramogranīta un keramisko flīžu ražošanā. Uzņēmuma kolekcijā dominē grīdas flīzes, kas imitē marmoru un dabisku akmeni.Keramogranīts un keramiskās flīzes Ecoceramic rada kvalificēti speciālisti modernizētajās rūpnīcas līnijās, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas. Tas ļauj rūpnīcai ražot stilīgu un izsmalcinātu produkciju, kas atbilst pasaules kvalitātes standartiem. Visas Ecoceramic kolekcijas ir izpildītas harmoniskā elegantā stilā. Veidojot Jūsu telpu dizainu, Jūs varat viegli saskaņot dažādas Ecoceramic flīžu kolekcijas. Tas ļauj kombinēt flīzes, radot neatkārtojamus un neparastus risinājumus. Grīdas flīzes Ecoceramic – ir mūžība, siltums un mājīgums Jūsu kājām un Jūsu skatu priecinošs stils. Sienas flīzes Ecoceramic – Jūsu mājokļa silti risinājumi. Ecoceramic flīzes vannas istabai kļūs par Jūsu mājokļa patiesu rozīnīti. Flīzes virtuvēm ne tikai priecina Jūsu acis, bet arī nodrošina mājīgu un siltu iekārtojumu pusdienu baudīšanai, bet saimnieces iedvesmo neparastu ēdienu pagatavošanai.

Ražotāja mājaslapa: http://www.ecoceramic.es

 

Fabresa

 

Fabresa dzimusi 1960. gadā, jo Lucena del Cid (Castellón), ar nolūku sniegt maza mēroga keramikas risinājumus. Pirms dažiem gadiem, kompānija nolēma pieņemt jaunu virzienu, īstenojot stratēģiju starptautisko paplašināšanos, un sistēmu produktu portfeļa attīstību, kas apvieno esošos estētiskās tendences un tirgus vajadzībām. Šajā sistēmā, klients ir mūsu lielākā vērtība.

Tas viss kopā ar testēšanas procesā, ko institūts Keramikas tehnoloģiju (Instituto de Tecnologia Ceramica, ITC, vienīgā akreditētā centrā Spānijā par šāda veida pārbaudēm) veica, padara Fabresa produktiem konkurēt ar labākajiem keramikas produktiem pasaulē.

 

 Rūpnīcas mājaslapa:http://www.fabresa.com

 

Prissmacer  

 

Jaunu ceļu atklāšana, tas ir Prissmacer. Jaunu risinājumu nodrošina, tas ir Prissmacer. Meklē inovācijas un paredz lietotāju gaumi, tas ir arī Prissmacer.

Prissmacer: Mēs cenšamies visiem klientiem piedāvāt labāko, ko mēs varam atrast, pateicoties notiekošajām inovācijām procesos, materiālos un dizainā.Tikai uzzinot visu informāciju, mēs varam nodrošināt, ka mēs iekarosim ikviena sirdi.Prissmacer jau 10 gadus projektē un izgatavo flīzes, kas tagad rotā miljoniem māju. 10 gadi specializējas keramikā, 10 gadu brauciens pa viļņa virsotni, lai sasniegtu tendenciozus rezultātus.Tāpēc mēs esam pārliecināti, ka arī nākamos 10, 20 un 30 gadus mēs priecāsimies par radošumu un servisu, dizainu un kvalitāti.Pēc 10 gadu palikšanas uzticamiem sev un katra produkta iezīmēšanai ar atšķirīgu personību, mūsu nākotne ir tikai sākums.

Rūpnīcas mājaslapa: https://www.prissmacer.es/index.html

 

                                   Valentia

 

 

Mēs vēlamies būt saprātīgā laikā vieni no galvenajiem keramikas tirgotājiem, būdami kvalitātes un dizaina etalons, piedāvājot pareizu servisu un atbilstošu kvalitātes cenu, koncentrējoties uz ārkārtas pakalpojumiem mūsu klientiem visā pasaulē.

 

Rūpnīcas mājaslapa: https://www.valentiaceramics.com

 

 

                                                        MYR Ceramica     

 

                                              

  MYR Cerámica piedāvā visdažādākos dekoratīvos risinājumus, pievienojot elegantu klasiku līdz minūtei.Pateicoties viegli pielāgojamajam, stilizētajam sienas flīžu formātam un dekoru siltumam un oriģinalitātei, MYR Cerámica kolekcijas vienmēr ir uzkrītoši garantēti panākumi. Tehnoloģijas tiek izmantotas, lai viņus iepludinātu ar stilu un maņu pievilcību, iegūstot jaunus klasiskus dizainus un dekorus ar bagātīgiem kontrastiem un smalkām niansēm.

Tehnoloģija un dizains:

MYR Cerámica notiekošajā konkursā par jaunu tendenču virzīšanu apvieno pētījumus par arhitektu, interjera dizaineru un nozares profesionāļu vajadzībām ar vismodernākajām tehnoloģiskajām inovācijām. Pateicoties izcilajai tehniskajai veiktspējai un vizuālajai pievilcībai, tās kolekcijas ir paredzētas, lai radikāli mainītu keramisko flīžu nozari.

 

Rūpnīcas mājaslapa: https:// www.ceramicasmyr.com/en/

 

 

 

 

                            

 

                                     

 

           Realonda – EN-logo

    
Logo